Това е частен плаж!“ - с тези думи строителите на временните

...
Това е частен плаж!“ - с тези думи строителите на временните
Коментари Харесай

Ще се сдобие ли Южното Черноморие с първия частен плаж у нас?

„ Това е частен плаж! “ - с тези думи строителите на краткотрайните постройки на дребния плаж до къмпинг „ Делфин “ , посрещнали най-нетърпеливите плажуващи през днешния ден, научи Дарик-Бургас.
 
   плаж Делфин

„ Изглежда, че българското Черноморие е на път да се снабди с първата частна плажна линия . Обяснихме ние, че частни плажове у нас няма, най-малко по този начин знаем, само че един от служащите се закани изрично - ще видите вие, ще видите. Явно се опитваха да ни изгонят по неизвестно каква причина “, обясниха шокираните туристи пред наш кореспондент.
 
 плаж Делфин
Подготовката за летния сезон е почнала на цялостни обороти , излиза наяве от фрагментите, които ни бяха предоставени. Изграденото през предходната година дървено стълбище е демонтирано и евентуално ще бъде сковано напълно ново.
 
 плаж Делфин

„ На пясъка е вдигнато и симпатично бунгало с веранда . Не знаем какво тъкмо ще има в тази сграда, само че си наподобява като плажна вила на локален диктатор. До нея се построява някаква платформа, евентуално за плажен бар “, разясняват туристите.
 
 плаж Делфин
От предходната година, известния като най-стар нудистки плаж по Южното Черноморие , се снабди със собственик, откакто пловдивското сдружение „ Тйва Интернешанъл “, представлявано от Йордан Тодоров , подписа пет-годишен концесионен контракт с туристическото министерство.

Споровете сред наемател и нудисти започнаха още с началото на сезон 2017-а. По всичко наподобява, че ще продължат и през това лято.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР